OVER ONS

Wie zijn wij?

Mobiliteit in de breedste zin van het woord is inmiddels een rode draad in ons werk, onze expertise ligt bij het adviseren van bedrijven op het gebied van wagenparkbeheer en leasing alsmede het uitvoeren van het beheer op operationeel-, tactisch- en strategisch niveau. Sinds 2007 adviseren wij als onafhankelijk adviesbureau onze klanten, wij hebben meer dan 25 jaar ervaring en ruim 115 trajecten succesvol afgerond. De klanten van Q-FleetSolutions zijn veelal vertegenwoordigd in de financiële sector, de installatiebranche alsmede de media. De wagenparken van onze klanten variëren van 20 tot 950 auto’s.

Missie

Onze missie is klanten, zowel voor het midden- en kleinbedrijf als grote(re) fleetowners, te helpen naar efficiëntere en duurzame mobiliteit, waarbij Total Cost of Ownership, reductie van mobiliteitskosten en het optimaliseren van het beheer op de verschillende niveaus belangrijke uitgangspunten zijn.

Kerncompetenties

Q-FleetSolutions is onafhankelijk, professioneel, doelmatig, kent een hands on mentaliteit en aanpak en maakt heldere afspraken op basis van meetbare resultaten.

Hoe werken wij?

Wij werken op basis van exclusiviteit, uw betaalde opdracht zorgt aan beiden kanten voor commitment en focus, dit in tegenstelling tot het alternatie no-cure-no-pay. De hoogte van de vergoeding hangt af van de aard van de opdracht en werkzaamheden.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak om te kijken wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Dick schouten

Dick schouten

Fleet & Mobility Resultant | Tenderspecialist

Arlette Hartsuiker

Arlette Hartsuiker

Manager Operations & Consultancy

Martin schuurman

Martin schuurman

Fleet & Mobility Resultant | Tenderspecialist

Julian Schouten

Julian Schouten

Junior Fleetmanager

Nicole Pätzold

Nicole Pätzold

Back Office | Financiële Administratie